» » A fürdőszobai dugulás jelei
Duguláselhárítás telefon

A fürdőszobai dugulás jelei

A fürdőszobai dugulás jelei
A fürdőszoba a napi higiénia egyik fontos helyszíne, enélkül ma már nem élhet civilizált ember. Korunkra jellemző, hogy egészségünk megőrzésének érdekében egyre több olyan tisztító és ápoló anyagot használunk, melyet fürdőszobai lefolyóink nem nagyon tolerálnak.

Arckrémek, balzsamok, samponok, testradírok, fogkrémek, borotvahabok, arcszesz maradványok egész tömkelege folyik le a lefolyónkon. Nem beszélve a mosás alkalmával kiáramló koszról, mosószer- és öblítő maradványokról, melyek együttesen okozzák a lefolyóban a dugulást.

Bármerre is nézel, mindig ugyanazt lehet látni: lassan lecsorgó szennyvíz, mely napról napra egyre lassabban csorog el; visszamaradó szappanmaradványok, visszaköszönő hajcsomók, borostamaradványok és sokszor bűzölgő padlóösszefolyóval vagy zuhanytálcával is találkozhatunk.

Ha ezeket a jeleket tapasztalod az első gondolatod az legyen: ki kell tisztítani a lefolyót. Néha elegendő egy ecetes vagy szódabikarbónás ecetes átmosás, esetleg pumpálással egybekötve. Ha ez nem elegendő, akkor a dugulás nagyobb mértékű, így erősebb megoldásra van szükséged.

Ha semmilyen megoldás nem hozott sikert, feltétlenül keress egy duguláselhárításra specializálódott szakembert, akinek további lehetőségei vannak arra, hogy a fürdőszobai dugulást elhárítsa.